کانون ادبی قلم از سال 1390 زیر نظر احمد علیخانی تأسیس شده است . این کانون در قالب برگزاری سلسله نشست های ادبی در روزهای چهارشنبه با حضور شاعران به ارائه برنامه های مختلف می پردازد. برگزاری شب شعر، نقد آثار ادبی، شعرخوانی، رونمایی کتاب شاعران و بررسی آثار سرودههای شاعران جوان از برنامههای این کانون میباشد.

كانون طراحی و ساخت اسباببازی در راستای کشف استعدادهای موجود در این زمینه و آگاهی خانوادهها برای شناخت استعدادهای فرزندانشان برای ساخت اسباببازی تأسیس شده است.
از برنامههای این کانون میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
-برگزاری دورههای آموزشی کاربردی و تخصصی در زمینه شناخت رشته ساخت اسباببازی
-برگزاری دورههای آموزشی کاربردی و تخصصی در رشتهها و گرایشهای نوین با استفاده از روش های نوین آموزشی همچون STEM و STEA
-راهنمایی علاقمندان و والدین در زمینه پیشرفت کودکان در این رشته

کانون هونامیک به منظور انجام فعالیتهای فرهنگی هنری در زمینه تولید محصولات فرهنگی و همچنین ارائه خدمات ویژه به شهروندان با تهیه و تولید محصولات صوتی و تصویری تأسیس شده است.
ایجاد زمینه رشد و شکوفایی علاقمندان در زمینه فعالیت های هنری از جمله دوبله، تدوین دیالوگها و ... از دیگر فعالیتهای این کانون به شمار میرود.
طی فعالیتهای کانون هونامیک برنامهای با حضور علاقمندان به هنر دوبله از سراسر کشور برگزار شد و آنها توانایی خود را در رشته دوبله به نمایش گذاشتند.

این کانون فعالیت خود را زیر نظر میلاد نوراله زاده آغاز کرده است. از فعالیت های کانون شناسا (RFID) اجرای جلسات و برنامههای تخصصی جهت بررسی و آشنایی با مفاهیم کاربردی RFID، سیستمهای Biometric و بارکد و Machine Vision، آشنایی با مفاهیم اتوماسیون صنعتی و ... میباشد.

کانون رهپویان فرهنگ، ادب و هنر ایرانی به همت جمعی از جهاندیدگان و فرهیختگان نشستهایی صمیمانه را در روزهای پنجشنبه برگزار می شود. این کانون به اجرای برنامههای فرهنگی، ادبی و هنری پرداخته است و علاقمندان به ادب و هنر ایرانی گرد هم آمده و به بحث و تبادل نظر می پردازند.
از دیگر برنامههای این کانون میتوان به: ترویج و اشاعه شعر و ادب و فرهنگ ایران اسلامی، آموزش در جلسات شعر، تشکیل جلسات اجتماعی و مشاورههای قابل پذیرش جهت سلامتی جهاندیدگان و ... اشاره کرد.

کانون رباتیک فرهنگسرای فناوری اطلاعات زیر نظر مهندس محمد سلیمی نبی فعالیت می کند.
از فعالیت های کانون رباتیک، برگزاری دورههای آموزشی برای دانشآموزان و دانشجویان، برگزاری مسابقات رسمی در حوزههای رباتیک کشوری، برگزاری سمینار و کارگاههای آموزشی مرتبط بارشتههای رباتیک و ... میباشد.
این کانون جشنواره رباتیک دانش آموزش فجرآفرینان را در فصل زمستان به مدت سه روز از 11 تا 13 بهمن ماه 95 برای دانش آموزان دختر برگزار کرد.

کانون قرآن به منظور گسترش و تعمق شناخت شهروندان از الگوهای دینی تاسیس شده است و روزهای شنبه اقدام به برگزاری برنامههای قرآنی از جمله کلاسهای آموزش روخوانی قرآن کریم، تجوید و تفسیر کرده است. برگزاری کلاسهای مذکور به عهده مریم زمانی دبیر کانون میباشد. از دیگر آموزشهای کانون قرآن تمرین روخوانی از مبتدی تا پیشرفته، بررسی معانی قرآنی، تفسیر آیات قرآن و ... میباشد.

فرهنگسرای فناوری اطلاعات با هدف فرهنگسازی و ترویج در حوزه شهر هوشمند کانون شهر هوشمند را تأسیس کرده است. از دیگر اهداف این کانون مفاهیم سازی زمینه پژوهش برای اعضای کانون با توجه به اولویتهای مدیریت بحران شهری، ایجاد ارتباطات کارآمد و تجاری سازی محصولات حوزه شهر هوشمند است. همچنین برگزاری سمینارهای مرتبط با شهر هوشمند، دورههای آموزشی و ... از دیگر فعالیتهای کانون است. جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک نمایید.

کانون سینما IT به منظور فراهم نمودن زمینهی حضور و فعالیت علاقمندان به هنر سینما و ارتقاء آشنایی شهروندان با هنر هفتم تأسیس شده است. آموزش مباحث تخصصی عرصه فیلمسازی برای علاقمندان، ایجاد زمینه جهت شناخت و بکارگیری استعداد و ظرفیتهای موجود در سطح منطقه، برگزاری سمینارها و نشستهای تخصصی نقد فیلم و ... از فعالیتهای این کانون میباشد.
کانون سینما IT با مشارکت در اجرای برنامه سینما IT در فصل تابستان و پاییز با فرهنگسرا همکاری داشته است.

کانون طب سنتی فعالیت خود را از سال 1395 زیر نظر مسعود بهمنی کارشناس طب سنتی آغاز کرده است. جلسات این کانون به صورت ماهانه در فرهنگ سرا برگزار می شود.آموزش شناخت و کاربرد گیاهان دارویی، مزاج شناسی، تغذیه در فصول مختلف و ... ازجمله مباحث مطرح شده در این برنامه ها است. 